torstai 21. tammikuuta 2010

Multippelien uusi alku

Täällä taas! Pitkällisten pohdintojen jälkeen Multippeleista on nyt virallisesti muodostunut allekirjoittaneen neulontablogi sekä Ronjan oma blogi. Koska olen pitkään halunnut käsityöblogia ja Romppasen kuulumisiakin olisi kiva kirjailla johonkin ylös (ja koska minulla on täysin käyttämätön blogi...), päätin tarttua tuumasta toimeen.

Koska en ole vielä saanut kuvattua viimeaikaisia tuotoksiani, aloitetaan nyt siis osuudella Ronja. :) Neiti on päässyt kunnioitettavaan 12 viikon ikään, mikä tietysti tarkoittaa ensimmäisiä rokotuksia. Kolmen tunnin kuluttua odotellaan jo Jussin odotushuoneessa ja mua varmaan pelottaa (taas) enemmän kuin Ronjaa. Se on osoittautunut erittäin sopeutuvaiseksi ja lunkiksi tapaukseksi, ellei lasketa hienoisia pelkoja esimerkiksi puista tippuvaa lunta kohtaan. Maanantaina käytiin hakemassa uusia kokemuksia Hiukkasen kiltahuoneelta ja kaikki meni Ronjalle tyypilliseen tapaan hienosti. Ensin käytiin pusuttamassa ja moikkaamassa kaikki uudet ihmiset sekä tutkimassa, olisiko johonkin nurkkaan jäänyt jotakin hyvää, ja sitten keskityttiin riekkumaan muutaman kivaksi osoittautuneen tyypin kanssa. Tunnin sydäntenmurskauksen jälkeen Ronja päätti vetäistä unet siihen asti, että iskäkin sai luentonsa kahlattua ja päästiin taas kotiin.

Lauantaina mennään taas morjestamaan samoja tyyppejä, kun luvassa on teekkareiden talvista kuningaslajia, kyykkää. Aloittelut hoidetaan siis Hiukkaskyykässä, jotta 13.2. ollaan valmiita vuoden spektaakkeliin, Akateemisen kyykän MM-kisoihin. Valitettavasti(?) kumpikaan meistä ei pelaa tänä vuonna kummassakaan spektaakkelissa (eikä myöskään hoida kyykkätuomarin vaativaa virkaa), joten voimme keskittyä minttukaakaon juomiseen ja vahtimaan, ettei Ronja(kaan) saa karttua päähänsä. Ronja taas voi keskittyä kerjäämään makkaraa grillistä ja murskaamaan lisää sydämiä uudessa villapaidassaan, jossa Laurin vastusteluista huolimatta on pörröinen karvareunus hupussa. Kuvia siitäkin myöhemmin.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Jo pelkästään tekstin välityksellä tulee taas tää perinteinen "awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww" <3